Indítsuk EGYÜTT az őszt a Piacok Napján, ahol az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik, Budapest legnépszerűbb közösségi vásáraival! A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepét! Egy különleges napot, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

Itt MINDENT meg fogtok találni, ami design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől!

Egy jó hangulatú, színes kavalkád, ahol minden korosztály, ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat, sőt a változatos, sokszínű vásáron túl még számos kiegészítő program és élő zene is várni fogja a gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

A Piacok Napja szeretné a HAZAI TERMÉKEK iránti megbecsülést továbberősíteni! Szeretne lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!

A PIACOK NAPJA FŐ CÉLJA, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Piacok Napján Ők is ott lesznek, megismerheted kézműves termékeiket és találkozhatsz Velük személyesen is.

ADOMÁNYGYŰJTÉS: ahogy minden alkalommal, most is lehetőség lesz csatlakozni az aktuális jótékonysági programhoz, amelynek pontos részleteit a Piacok Napja Facebook eseményénél találod.

FONTOS! Mindannyiunk érdekében, a szervezők fokozott figyelmet fordítanak az egészségügyi védekezésre! Az erre vonatkozó szabályokat, a vásárt megelőzően fogják közzé tenni, az aktuális rendeletekhez igazodva.

Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát, a belépés ingyenes!

Érdeklődés és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hello Ősz! Hello Élet! Hello Remény! Hello Piac!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú