A Javító című szituatív dokumentumfilmünk elkészítése sok kihívást és meglepetést okozott stábunknak az elmúlt két esztendőben. Őszinte hála van most szívünkben, mivel a filmet idén szeptemberben sikerült bemutatni a nagyközönség számára. A bemutató hétvégéjén a nagy érdeklődésre való tekintettel három teltházas előadást tarthattunk Budapesten, a Párbeszéd Házában.

Munkásságunk során újra és újra igyekszünk felülmúlni önmagunkat annak érdekében, hogy érintett témáinkat egyre hitelesebben és tisztább formában tudjuk átadni nézőinknek, akik ezek által valóban épülni tudnak. A bemutató után a visszajelző leveleket, megkereséseket olvasva úgy érezzük, sikerült értékes filmet alkotnunk.

Ezek után most őszinte vágyunk, hogy a film és annak igen fontos társadalmi üzenete minél többekhez eljusson. Szeretnénk, ha a film élő vetítések keretében, a feldolgozásra teret biztosító közegekben kerülne levetítésre. Szeretnénk minél több helyszínen és alkalommal, az ország különböző pontjain bemutatási lehetőséget biztosítani az érdeklődők számára.

Örömmel biztosítunk ingyenesen kópiát szervezett vetítésekhez vagy közönségtalálkozókhoz. A film dedikált weboldalán a közelgő megjelenéseken túl izgalmas riportokat és háttértartalmakat is találnak az érdeklődők.

Ezen a weboldalon könnyedén küldhettek nekünk üzenetet is vetítésszervezés vagy egyéb visszajelzések kapcsán.

Bátorítunk mindenkit, hogy hívja és vigye a filmet szervezett vetítésekre! Köszönjük, ha együtt, közös munkával eljuthat a film minél több érdeklődő nézőhöz.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú