Ha középiskolás vagy, körülötted mindenki a továbbtanulásról beszél, de neked ötleted sincs, hogy merre tovább és egyre csak halogatod a pályaválasztással kapcsolatos döntéseket…
Ha vészesen közeleg az egyetem vége, nemsokára a diplomádat is kézhez kapod és még mindig nem tudod, mihez is kezdj a jövődben…
Vagy esetleg évek óta dolgozol a szakmádban és úgy érzed, nem igazán vagy a helyeden és felmerült benned a pályaváltás gondolata…

…akkor van egy jó hírem: a Konnekt Egyesület csapata idén is összeállt, hogy minden szakmai kérdésedre segítsen választ találni!

2022. január 22-én immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Konnekt LIVE, mely azt tűzte ki célul, hogy segítse az érdeklődőket a pályaválasztás kanyargós ösvényein. Idén több mint 60 szakmabeli mutatja be munkáját és szakmai életútját, őszintén mesél majd a munkás mindennapjairól, te pedig felteheted a kérdéseidet, hogy megtaláld, merre is van számodra az előre!

A nap során megismerkedhetsz olyan szakmákkal, amikről eddig talán nem is hallottál és olyan előadóktól is kérdezhetsz, akiktől máshol erre nem volna lehetőséged. Interaktív workshopok és inspiráló beszélgetések részese lehetsz, és olyan fontos témákról is hallhatsz, mint a mentális egészség, a nők szerepe vezető pozíciókban, a külföldi munkavállalás vagy a fenntartható vállalkozások.

Regisztrálj az ingyenes eseményre és csatlakozz az ország bármely pontjáról az online eseményhez! A Konnekt Egyesület szakmai fesztiválja megkönnyíti neked a hogyan továbbot!

Kikkel találkozhatsz?

Filmrendező, business coach, biológus kutató, szövegíró - csak néhány azok közül a szakmák közül, amelyekkel a rendezvény Zoom szobáiban megismerkedhetsz. A beszélgetések során te is bátran kérdezhetsz a szakmabeliektől! Ha érdekel a többi szakma is, kattints az esemény oldalára.

Milyen programokon vehetsz részt?

A LIVE Extra Zoom szobáiban lesz szó külföldi tanulásról, munkáról, önkéntességről, de egy interaktív workshopon azt is megmutatjuk, milyen lépéseket tehetsz a tudatosabb pályaválasztás érdekében.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információ: 2022.konnektlive.com

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú