A shoeshine.hu csapatába keresünk proaktív és kreatív önkénteseket, akik szívesen vesznek részt a TVShoeShine munkájában és annak formálásában.

A shoeshine.hu mára egy sokrétű keresztény bloggá, videobloggá és virtuális kultúrtérré forrotta ki magát. A folyamatos bővülésünk okán felhívást teszünk közzé azzal a céllal, hogy önkéntes stábunkat bővítsük és újult erővel vágjunk neki az előttünk álló kihívásoknak!

Ha ezt most olvasod, akkor úgy sejtem, nagyjából ismered a shoeshine.hu küldetését. Ha esetleg nem, szeretettel ajánlom figyelmedbe bemutatkozó tartalmainkat.

Küldetésünk egy misszió, Krisztus missziója. Célunk, hogy bemutassuk Istent, az Ő szeretetét és befogadását miden ember számára. Ha a fenti célokat te is magadénak érzed és van benned tettrekészség, hogy valóban részese legyél egy élő missziónak, akkor köztünk a helyed!

Élhetünk Krisztusban, rajtunk áll! Ezért dolgozunk a TVShoeShine csapatában. Tarts velünk! Jelentkezésedet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk! Ne csatolj semmit, nekünk nem kell önéletrajz. Inkább írd meg leveledben, miért akarsz velünk dolgozni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú