Villogó fények, diszkóóó-gömb, buborékfújó-gép, tombola, kaja, pia (finom sütik, szendvicsek, sör, bor, pálinka), minden ami kell…s ráadásként - amikor a hangulat már-már a tetőfokára hágott – a tömegbe belibbenő (rém)álmaink nője: Zsolt atya! Az örök asszony!

Mesék kalózvilágát idéző teaház készséges matrózokkal, játéksarok. Mézga család dalai, indiántánc, jelenetek a családtáborosok „szolid” életéből, mindent elsöprő tüsszentés, majd dermedt ijedtség és félelem: terroristák hatoltak soraink közé! Aztán a megdöbbentő hír: Zsolt atyát túszul ejtették! Hosszas alkudozás Péter atyával, végül a szerencsés fordulat: a terroristák ismét csak eltévedtek…

Voltak kicsik, nagyok, még nagyobbak… olyanok, akik az összes jelmezes lehetőséget és az összes produkciót lelkesen kihasználták. Táncoltak fiatalok és idősebbek, na meg a kemény mag, akik – hiába vártuk, kedvenc Díszzsokéinkat (Dídzsé Pöcz és Dídzsé Bazsik) hallgatva – nem bírtak elfáradni…! Igen. Ez volt az idei egyházközösségi farsang! Roptuk hajnalig, és már nagyon várjuk a következőt!

Képek a galériában!

Február 7-én a Szent Imre iskolában rendezte az Egyházközösségünk a farsangját. Ezen a szombaton a jelmezé, a nevetésé, a szórakozásé, a táncé volt a főszerep. Hogy milyen is volt ez az együtt töltött farsangi mulatság? El kell jönni és meg kell tapasztalni!

Az Egyházközösség tagjai egymás arcára széles mosolyt csaló különböző színes műsorral készültek. Tombola- ez az a ”játék” ahol a kicsik sőt a felnőttek is egyaránt,lelkesen sorba álltak a nyereményekért. Cserkészeknek köszönhetően egy varázslatos hangulatú teaházat is meg lehetett látogatni, aki egy kellemes beszélgetésre és finom teára vágyott kedves kiszolgálással egybekötve. Tánc- a remek hangulatról és a jobbnál-jobb zenékről Pöcz gondoskodott. Szerintem a táncos lábúak és a zenét szerető emberek mind egytől egyig élvezték ezt az estét. Köszönet a szervezőknek és nektek, hogy ott voltatok!

Most is jó hangulatban telt, ahogy ez várható is volt, ilyen előkészületek mellett... A legnagyobb örömöt a bubigép okozta, nah persze emellett a cserkész teaház, a műsor és az utána kerekedett buli sem elhanyagolható, ahol a 2 sztár DJ izzította a jobbnál jobb zenéket!:) Nekem most leginkább a teaház tetszett (remélem olvasod Szandi...)! Nyugi, azért a két lemezlovászra is nagyon büszke vagyok, hogy ennyire jól összehangolták több korosztály zenei ízlését. És még a legifjabb korosztályból is akadt lelkes jelentkező a DJ-zésre!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú