Pár évvel ezelőtt volt már rá példa, hogy egyházközségünk fiataljai a máriabesnyői és a premontrei ifjúsággal találkozzon egy estén. Aztán ez különböző okokból sajnos megszakadt, és most újra igény merült fel erre a találkozásra. A Szentháromság templom ifjúsági csoportja volt január 15-én (pénteken) a házigazda. Szeretettel hívtuk Gödöllő fiataljait a 6 órakor kezdődő szentmisére és az azt követő vidám együttlétre.

A célunk az minden ilyen alkalommal, hogy lehetőség nyíljon arra, hogy ismerkedjünk másokkal, és lássuk azt, hogy vannak fiatalok környezetünkben, akiknek szintén fontos, hogy a Jóisten útján járjanak.

Jó volt látni, hogy a mise utáni játékban is sokan részt vettek, és otthon érezte mindenki magát. Külön élmény volt látni Zsolt atya féktelen örömét, amikor az activity játékban ő tudta egyedül kitalálni a „Norbi update müzli” feladványt. Az sem probléma, ha valaki nehezebben nyílik meg ilyenkor, mert a többszöri találkozás segít majd az ismerkedésben.

A játék után zsíros kenyeret és teát fogyaszthattunk, majd lehetőség nyílt még a beszélgetésre.

Jó volt együtt, és várjuk, hogy mehessünk Máriabesnyőre és a Premontrei kápolnába. Köszönjük az atyák támogatását. Ha mi is látjuk az egységet köztük, akkor az egymáshoz tartozás vágya még jobban erősödik bennünk is, hiszen mindannyian testvérek vagyunk Krisztusban (függetlenül attól, hogy az Eucharisztiát nem ugyanazon a helyen éljük meg.)

Képek a galériában, s hamarosan SS epizód.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú