A régió ifjúsága ezen a csudálatos szombati napon felkerekedett, hogy a szemerkélő esőben elmenjen Csömörre, hogy találkozzon egymással és tanuljon az Úrtól, hogyan fogadja el magát testestől, lelkestől és nem utolsó sorban élvezze a Csömöriek vendégszeretetét.

A délelőtt folyamán volt ismerkedős csoportbeszélgetés, énekpróba. A szentségimádás egyszerűen felemelő volt. Kiadós ebéd után meghallgathattuk az előadást és a kiscsoportokban beszélgethettünk Jézus szeméről, kezeiről vagy szájáról. A beszélgetések után minden kiscsoport összefoglalta a többiek előtt egy bátor csoporttag személyében, miről is volt szó a csoportbeszélgetésen, így, habár nem tudtuk mindannyian minden egyes témát átrágni, ezáltal is gazdagodtunk. Ezután játék következett, a jól ismert pohár kapkodós. A játékot a műanyagpoharakon kívül mindenki nagyon élvezte.

A találkozót mise zárta, ami után még, aki tehette ottmaradt egy kis beszélgetésre, süti evésre.

Köszönöm Uram ezt a találkozót! Jó volt találkozni veled, megismerni új arcokat a régióból, oda mertem lépni nagyon új emberekhez. Kérlek, kísérj minket az úton, hogy még sokszor találkozhassunk így régi és új testvérekkel! Dicsőség neked és hála!

Érkezett néhány kép a találkozóról, megtekinthetőek a galériában.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú