Őszintén, elfogultság nélkül mondhatom, hogy remek Locsoló-party-t prezentált a szervező-gárda, április 8-án, Gödöllőn, húsvét vasárnapján. Amellett, hogy a rekordok estélye volt ez a mostani, azt hiszem - mindannyiunk nevében elmondhatom - ismét sikerült kulturált szórakozási lehetőséget is nyújtani szeretett klubunk berkein belül.

Másodsorban nem teljesen őszinte a mosoly arcomon, mivel bár imával és az együttlét célját felvillantva indítottuk a közös estét, volt aki nem tudta pontosan értelmezni a szabad, közösségi, kulturált-szórakozás fogalomkörét a végjáték közeledtével. Persze ilyen mindenhol előfordul, mondhatnánk. Azonban megígérhetem, hogy a közeljövőben a szervezés kiemelt figyelmet fog fordítani arra, hogy az ehhez hasonló könnyű együttléteink is, mindenki számára a közösség értékes és nélkülözhetetlen fontosságát tudják megmutatni. Testvérek vagyunk, és ezt igyekszünk mindig szem előtt tartani.

Közel százan látogattatok el hozzánk, ami megtisztelő és egyben nagy öröm is volt számunkra. Jó volt látni sokak arcán, hogy egy kellemes beszélgetésben, a csocsó, vagy a sütemények mellett, de akár a táncparketten is megtaláltátok a helyeteket. Sokat nevettünk, daloltunk és táncoltunk, a kapukat csak hajnali négy órakor tudtuk bezárni.

Ahogy azt a meghívóban korábban olvashattátok, a buli ötlete valóbban azzal a céllal született, hogy a húsvéti örömmel és megújulással lelkünkben, hiteles és baráti szórakozásban tudjunk együtt lenni. S most, ahogy lapozgatom a fényképeket, megnyugvással írom ezt a pár visszatekintő sort; a munka nem volt hiábavaló.

Ahogy tavaly, ahogy idén, jövőre is várunk benneteket sok szeretettel, nem csak locsolóbálra a gödöllői ifi-klubba! A tavaszra és a nyárra pedig kívánok megújulással teli derűs napokat mindnyájatoknak!

Bazsik Ádám

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú