Azt hiszem sokunk régóta dédelgetett álma, hogy olyan helyen és környezetben tudjunk teljesen önfeledten kikapcsolódni, ahol biztonságban és jó emberek között érezhetjük magunkat. A gödöllői ifi-Klubban megrendezésre kerülő „Party-sorozatunk” mostani, negyedik állomásával is egy olyan szórakozási lehetőséget szeretnénk nyújtani minden hozzánk érkező vendégnek, ahol az igazán önfeledt szórakozás, a tánc, a remek zenék, fények és „party-feeling” mellett testvérkét lehetünk együtt, tiszteletben tartva egymás személyét és örömét.

Alapvető célkitűzésünk: kiemelt figyelmet fordítani arra, hogy az ilyen és ehhez hasonló könnyű együttléteink mindig, mindenki számára a közösség értékes és nélkülözhetetlen fontosságát tudják megmutatni. Ezzel párhuzamosan pedig kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy a buli „profi” körülmények között, profi technikai feltételekkel valósuljon meg, a hangzástól az italok felszolgálásáig.

Így amikor közénk jössz, gyere testvérként, de teljesen szabadon… gyere tisztelttel, de totálisan lazán… gyere emberként és maradj is az!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú