Hogy mit jelent a törött mézeskalácsszív? Ez a jelképe a 17. adventi Szeretet.éhség kampánynak, melyet idén is az Ökomenikus Segélyszervezet rendez meg. A kampány célja, hogy akcióival, programjaival adományokat gyűjtsön a rászorulók javára.
A szervezet azonban segítségre szorul; lelkes önkéntesek jelentkezését várja, hogy a Vörösmarty téri akciót sikeresen lebonyolíthassa.

Az idén ugyanis a Segélyszervezet karitatív partnere lett a Budapesti Vörösmarty téri vásárnak. Így a vásár teljes időtartama alatt (2012. november 16. és december 24. között) képviselteti magát a „karácsonyi házikójában”. Ez idő alatt arra törekszik, hogy elgondolkodtassa a látogatókat - hogy gondoljanak a szükségben szenvedőkre is, és ha tudják, támogassák őket. A házikóban pénzadományozásra lesz lehetőség. Minden adományozónak, a vásár játszóházában gyerekek által sütött friss mézeskalácsot ajándékoznak.

Jelentkezz önkéntesnek, hogy a program még hatékonyabb legyen! A feladatod többek között az lenne, hogy szórólapokkal és személyes meghívással invitáld a látogatókat a faházhoz, átvedd az adományokat és segíts a gyerekeknek mézeskalácsot sütni.

Olyanok jelentkezését várják, akik aktívan kívánják támogatni az ország egyik legnagyobb karitatív szervezetének munkáját, szeretnek társalogni, vagy egyszerűen csak úgy érzik, szívesen képviselnék a „Szeretet.éhség. ügyét”.

Ha megfontoltad szándékodat, október 30-ig jelezz vissza erre az e-mail címre - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - hogy szívesen segítenéd-e a kampányt, és jelezd azt is, hogy kb. hány napon, mennyi órát tudnál vállalni. (pl. inkább délelőtt/délután/hétvégén). Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, csak az előkészítést, szervezést segíti.



BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú