Avagy ,,Csak Róla szól!” Nem több, s nem kevesebb a 2013. június 1-jén indult Ez az a nap! Rádió szlogenje. De mit is kaphatunk ha belekóstolunk ezen Rádió ízébe s hagyjuk, hogy a dicsőítő dallamok átjárják érzékeinket? Mitől más ez, mint egy másik frekvencián fogható csatorna?

A Rádió az Ez az a nap! rendezvénysorozat részeként indult ünnepélyes keretek között a Budapest Arénában. A média megkérdőjelezhetetlenül hatással van társadalmunk gondolkodására, ezért nem mindegy, milyen csatornákat engedünk be az életünkbe és hagyjuk, hogy akarva-akaratlanul, de hassanak ránk. Az Ez az a nap! Rádió egy internetes rádiócsatorna. Okostelefonnal rendelkezők előnyben, hiszen az adást élvezhetjük Androidon, hamarosan pedig IOS-en keresztül is.

A Rádió által megszólított réteg a fiatalokat és a régebb óta fiatalokat egyaránt tartalmazza. A hallgatóság változó, a tartalom állandó. Zenei kínálatuk folyamatosan bővül és frissül, egy azonban közös bennük: Isten. A keresztény könnyűzene színes palettáját hallhatjuk magyar és külföldi előadóktól egyaránt. Talán sokan úgy vélik, a keresztény zene kimerül a vasárnapi szentmiséken elhangzó, Éneklő Egyház dallamaiban. Nos, itt az idő szélesíteni a látó és hallóköreinket! Ehhez megfelelő segítség az Ez az a nap! Rádió, ami a nap 24 órájában működik, így bármikor bekapcsolódhatunk a sodró erejű zenébe.

A keresztény zene él (és mozog)! Törekedjünk hát azon tartalmak befogadására, amelyek értékhordozók és nem értékfosztók. Kiemelt szerepe van ennek a dekadens vagy éppen zűrzavaros világképpel rendelkező egyének alkotta közösségekben, szélesebb bázisban: a társadalomban. Dicsőítő dallamok, értékkel telített szövegek, magával ragadó ritmus: mind-mind jó eséllyel lesz pozitív hatással életünkre, ha az Ez az a nap! Rádiót választjuk. Hangol(ód)j rá!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú