Biztos szeretsz piacozni, hiszen ott kedvedre válogathatsz az óriási választékból. A nyüzsgés is megvan. Sőt ha akarsz még Te magad is árussá válhatsz. Találhatsz itt kézműves terméket, bioételt , valami régit vagy éppen valami újat .

Biztos hallottad már az Anna and the Barbies egyik legszívhezszólóbb számát, a „Márti dalát”, melynek egyik sora így szól; "Kezdjetek szeretni...”. Hogyan kapcsolódik ez a Piacok Napjához? Hát úgy, hogy ez az esemény is része a "Kezdjetek szeretni" nevet viselő programnak, melynek a legfőbb célja, hogy megerősödjenek az emberi kapcsolatok.

Ezt a programot a Nem Adom Fel Alapítvány szervezi, ami alapvetően sérült és hátrányos helyzetű emberek életfeltételeinek javításán munkálkodik. A program minden eleme és állomása sérült emberek bevonásával valósul meg.

A piacon jelen lesz a Gardrób Közösségi Vásár. Te is elhozhatod már megunt, de még jó állapotban lévő ruháidat, kiegészítőidet és eladhatod. Erre a napra a Közös Piac is kiköltözik a térre, melynek termékei mind megbízható forrású biogazdaságokból származnak.

Várunk Téged is egy jó piacozásra Budapesten, az Erzsébet téren, szeptember 13.-án, szombaton, 11 és 18 óra között. További információkért klikk ide.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú