Bad boys, bad boys... whatcha gonna do when they come for you? Senkinek sem kell bemutatnom a napfényes Miamit, ugye! Remélem rémlik még, mikor egy évvel ezelőtt együtt köszöntöttük a nyarat a klubban. Ha idén is van kedved egy Miami hangulatú, napbarnította, tikkasztó bulihoz, akkor sok szeretettel várunk a gödöllői ifi Klub party sorozatának következő állomására!
Az ifigodollo.hu bemutatja: Miami Summer Party in the Klub!


Mit ajánlunk…? Jól ismert fergeteges bulit, nyári hangulatot, pezsgő táncteret, finom italokat, szendvicseket, sok ismerős és új arcot, valamint felhőtlen szórakozást! Ezen felül UV arcfestéssel, jéghideg sörökkel és koktélokkal, Huszár vs. Pöcz exkluzív DJ-settel, izzasztó táncparkettel, szabadtéri "terasszal" és hajnalig tartó bulival várunk. Kedvcsináló gyanánt nézd meg a korábbi klub-partykon készült fotókat, videókat!

Megjelenés: hölgyeknek és uraknak egyaránt kellemes UV aktív, "miami szerelésben"!
Ha kedvet kaptál, minél hamarabb jelentkezz!

Hogy hová, mikor gyere? Gödöllői Királyi Kastély melletti ifi-Klub, 2013. június 29-én, (szombat) 20:00 óra!
A belépő előzetes regisztráció esetén 600 Ft, a helyszínen 800 Ft. (Amennyiben nincs rajtad UV aktív ruhadarab a belépő ára 800 Ft minden esetben.)
Fontos: Hozz magaddal egy tálca sütit, vagy apró rágnivalót!

Jelentkezni itt tudsz! A jelentkezési határidő 2013. június 27. 23:59.
A jelentkezéssel nemcsak olcsóbban juthattok belépőjegyeitekhez, de nagyban megkönnyítitek a szervezők munkáját is. Emellett ne feledjétek, hogy a buli időtartama alatt eszméletlen olcsó árakon juthattok hozzá minőségi nedűkhöz. (A buli korhatáros: 16-35 közöttiek jelentkezését várjuk.)

Várunk benneteket!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú