Július elején rendezték meg második alkalommal a Kaposvári Egyházmegye Ifjúsági Közösségvezető-képző Táborát a Budafok-Felsővárosi Jézus Szíve Plébánián. A tábor szervezője Kisiván Csaba ifjúsági referens atya volt. A fiatalok (Árvai Anna, Kovács Gabi, Pandur Emma, Papóczi Panna, Koszoru Domonkos) a következő dolgokat tartják a legfontosabbnak a táborban.

0. VASÁRNAP – megérkezés

1. HÉTFŐ (alaphelyzet)
Bevezetést nyersz az ifjúság fiatalos, vidám, jóhangulatú közösségébe, ahol nem csak résztvevője lehetsz a közösségnek, hanem elsajátíthatod, hogy hogyan vezesd.

2. KEDD (bonyodalom)
Világossá válik számodra, hogy ez mégsem olyan egyszerű, de nem szabad megijedni és feladni, hanem beállni a sorba, együttműködni és rájössz, hogy mégsem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik.

3. SZERDA (kibontakozás)
Olyan csapatba kerülhetsz, akik szeretettek állnak hozzád, és hamar képesek egy hullámhosszon működni.

4. CSÜTÖRTÖK (tetőpont)
A hét vége felé a kis Duracell elemed lemerül, de ezt kompenzálja a közösség ereje és a feladatok játékossága, ezért nem számít, hogy mennyire vagy fáradt.

5. PÉNTEK (megoldás)
Cél: a közös cél elérése és tapasztalatok szerzése, elsajátítása, amit hasznosítani tudsz majd a jövőben bárhol, bármikor. Mind fizikailak, mind lelkileg.

A vezetőképzőről bővebben a Kaposvári Egyházmegye honlapján olvashatsz!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú