Az elmúlt időszak talán sokaknak nem épp a kikapcsolódásról volt híres. Gondolok most a félévi bizonyítványosztásra, vizsgaidőszakra, felvételire, érettségi tételek kidolgozására… stb. A nagy rohanásban, tanulásban lehet, hogy meg is bántottunk valakit, elfeledkeztünk valakiről, vagy nem volt időnk valakire. Pedig a legnehezebb pillanatokba is szükségünk van egy kis csöndre, meg kell állnunk egy kicsit, hogy feltöltődjünk Isten szeretetével, amit szüntelen áraszt felénk. Most itt a lehetőség a csöndre, az imára.

Szent Ferenc Kisnővérei Szabó József atya közreműködésével lelkigyakorlatra hív mindenkit Máriabesnyőre.
A lelkigyakorlat témái: Isten szeretete, istenkép, kiengesztelődés, méltóságunk, szüleinkkel való kapcsolat, érzelmi és gondolati szabadságunk és döntés a hitvallás és Isten dicsérete mellett.

A lelkigyakorlaton lehetőség van gyónásra, személyes beszélgetésre a lelkigyakorlat kísérőivel és minden nap szentmisén való részvételre.
A lelkigyakorlat február 20-tól (16:30), február 24-ig (14:00) tart.
Jelentkezni február 15-ig lehet a jelentkezési lap visszaküldésével és 5000 FT előleg befizetésével. A lelkigyakorlat teljes költsége 22 400 Ft. Feltétlen hozz magaddal tollat, jegyzetfüzetet, Bibliát.
Jelentkezési lapokat az alábbi elérhetőségen tudtok kérni:
Szent Ferenc Kisnővérei, Ágnes nővér. Tel.: 30/6394033; Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú