Hosszas várakozás után a Keresztkérdés zenekar teljes életnagyságban tekinthető és hallgatható meg Budapesten, ahol egy klubkoncert keretein belül csendülnek fel a legújabb dalok a legújabb hangzásban. Új lemez ugyan még nincs (készül!!!), de az újrahangszerelt klasszikusoktól a váratlan meglepetésekig minden el fog hangzani a bólogatás-gondolkodás-tánc vonalon végigfűzött este során.

Hogy mire számíts keresztkérdés live-on? Országszerte ismert és elismert zenészekkel, énekesekkel telerakott élő zenekar, súlyosan könnyed és légiesen masszív témák, folyamatos párbeszéd a színpadon és a színpad előtt állók között, rádöbbenés és felszabadulás, “tényleg” és “nemár”, komolyság és fesztelenség. Az Üzenet. A lényeg. Aki számít. Ami számít. Akire számíthatsz.

A banda: Kübler Dani, Siklósi Viki, Mészáros Gyöngyvirág, Tóth Dávid, Háló Balázs, Jámbor Dávid, Hellinger Teodor, Siklósi Bence, Kiss “dj w” Gyögy, Makaji Máté aka. Orbi

A koncert előtt némi hiphop live-act várható, utána pedig Silversound (Petőfi rádió Dj verseny döntőse volt 2014-ben) barátunk zenél a lakosságnak.
Koncert: 2014. december 11. 20:00h Trafik klub, (Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2,)
Beugró: 800 Ft  (Koncertelőzetes itt! Az esemény facebook oldala itt!)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú