Amikor először jött szembe velem ez a programajánló, elmosolyodtam a képen: mert milyen vicces már egy Jónás könyvéből vett igeverset választani mottónak egy olyan eseményhez, amit a Bálnában tartanak? Ráadásul egy olyan mondatot, amit a próféta konkrétan a cethal gyomrában mond az Úrnak? Zseniális.

No de keveredjünk ki a mentálörvényből és koncentráljunk a lényegre. Figyelemfelkeltésből ötös, de miről is van szó?

Kezdjük ott, hogy nekem már van programom jövő júniusra: a Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ (NEKIKK) ugyanis 2019. június 13-16-ig egy 72 órán keresztül tartó dicsőítést szervez. Ennek előkészítésére pedig imára hívja Budapestet.

2018. december 8-án tehát 12 órás dicsőítéssel és szentségimádással készülhetünk a nyári alkalomra. Imádkozni fogunk megtérésekért és kiengesztelődésért a Kárpát-medencében, Európában és a nagyvilágban, illetve imádkozunk, hogy létrejöhessen 50 különböző Imádság Háza Magyarországon.

A dicsőítésben többen is fognak minket vezetni, ezt megtaláljátok az esemény Facebook-oldalán. Gyere el Te is és imádkozzunk együtt Budapest szívében, a Fővám téri cethalban!

Időpont: 2018. december 8. (szombat) 9.00-21.00

Helyszín: Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú