8 éve indult útjára a mára már szinte mindenki számára ismert AGAPÉ buli. Akkor még szó sem volt sorozatról, a szervezők egyedüli alkalomként tekintettek rá azzal a céllal, hogy egy estére összehozzák az elsősorban katolikus sulikban felnőtt, de mostanra már a nagybetűs élet különféle területein tevékenykedő fiatalságot.

Az a bizonyos első alkalom azonban olyan jóra sikerült, hogy még maguk az ötletgazdák is meglepődtek. Azóta pedig bizonyossá vált, hogy az AGAPÉ örökös tagságot vásárolt magának a keresztény partikultúra fellegvárába.

De miért is?

Egy olyan platformot biztosít a keresztény fiatalok számára, ahol merevségek nélkül, oldott hangulatban, de mégis kulturált módon lehet szórakozni. Semmivel sincs kevesebb csillogás, flitter és hangerő, mint egy átlagos buliban, viszont van helyette egy biztos társaság, egy garancia, hogy mindegy, hogy egyedül vagy párban, barátnővel vagy anélkül jössz, mert itt biztos találkozol ismerős arcokkal. S rögtön otthon fogod magadat érezni!

S hogy miért írok most éppen erről?

Hát mert most szombaton ismét AGAPÉ, ezúttal az Andrássy úti Hellobaby bárban. Ráadásul valamitől most ismét első alkalom lesz. Ezúttal ugyanis a 777 közreműködésével egy kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül. Csupa jobbnál jobb és izgalmasabb vendég más-más nézőpontból fog arról beszélni, hogy milyen is keresztényként a közéletben élni.

  • Dabóczi Kálmán – A BKK Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója
  • Hodász András – Római katolikus pap, blogger
  • Szőnyi Szilárd – Az egykori Heti Válasz főszerkesztő-helyettese, a Jezsuita rend média- és kommunikációs irodájának munkatársa
  • Moderátor: Marti Zoltán – A 777 főszerkesztője

Szóval, ha esetleg eddig nem lett volna a naptáradba óriási nagy betűkkel bevésve, kétszer aláhúzva, bekeretezve, kiemelővel átsatírozva, hogy november 17-én, azaz most szombaton este AGAPÉ…. akkor tedd meg most! S jelezz vissza a facebookon is, hogy biztos legyen a belépésed! Ott tali!

Addig is egy hangoló videó!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú