Halvány emlékeim voltak Homokkomáromról, utoljára gyerekkoromban jártam itt. A Tábor Hegyi Napokra nagy kíváncsisággal érkeztem, mosolygós regisztráció után konstatáltam, hogy nem ismerek senkit a sátorban, s egyelőre nem is találtam senkit, csak csomagokat. Elindultam felderíteni a terepet, de lézengésem nagyjából fél óráig tarthatott, mert az események felpörögtek, tábornyitó, kiscsoportos vacsora, s miközben a rántott husimat próbáltam elvágni a templom melletti szabadtéri padon, valaki rám kiáltott: Te vagy a Kata?

Onnantól kezdve sodort magával a hangulat, a Nyolc Boldogság Közösség lelkisége. Új formában, egészen személyesen találkoztam Jézussal az imaestekben, a táncban, és ezeket az élményeket gyakran olyan emberekkel beszéltem meg, akikkel akkor találkoztam először.

Már sejthetitek, hogy visszaeső THN-es lettem, sőt annyira megfogott a nyolc boldogságos lelkiség, hogy évente többször megyek a közösségbe. Kicsit sem unalmas! Évek óta tartó, élő, dinamikus kapcsolat Istennel, emberekkel. Vannak repülős és vánszorgós időszakok, de ha Homokkomáromban felmegyek a hegyre az Úrhoz, mindig felfrissül a lelkem.

Ha szeretnél hasonlót átélni, jelentkezz és gyere a THN-re! :) 

Az idei tábor mottója: „Krisztust öltöttétek magatokra” Gal 3, 27

Időpont: 2019. július 23-28.

Early bird jelentkezési határidő: május 23.

Végső jelentkezési határidő: július 11.

További infót itt találsz!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú