Közös vízre szállás Jézussal – erre kínál lehetőséget a BALAKAT, a balatonfűzfői Bódi Mária Magdolna Szentségimádási Hétvége, ahol egy 50 órás szentségimádás részeként az Oltáriszentségben találkozhatsz Krisztussal, és megépítheted azt a hajót, mellyel biztonságban vághatsz neki az élet viharainak. A BALAKAT – Balatoni Katolikus Találkozó – egy olyan hétvége, amelyet Krisztust keresve, mégis az Ő jelenlétében tölthetsz el, de hozzásegít Bódi Mária Magdolna életútja és vértanúsága történetének megismeréséhez is.

A Bódi Mária Magdolna Szentségimádási Hétvégét szervező fiatalok szeretettel hívnak és várnak 2019. június 28. és 30. között, a Balatonfűzfői Jézus Szíve Plébánián megszervezett ingyenes nyári hétvégére, ahol a folyamatos szentségimádás mellett hajnali áhítatok, imák, műhelyfoglalkozások, beszélgetések és Fábry Kornél atya, Béri László Renátó kármelita szerzetes, valamint Versegi Beáta Mária, a Nyolc Boldogság Közösség szerzetesnővérének előadása várja a résztvevőket.

Az Úr mindannyiunk számára valami csodálatossal készül, legyen az akár családos, akár szerzetesi, papi hivatás, akár egy feltűnés nélküli, Istennek szentelt élet. Ezért a hétvégén résztvevők házaspárokkal, papokkal és szerzetesekkel találkozhatnak, akik hitelesen és közvetlenül tudnak mesélni élettörténetükről. Bódi Mária Magdolna példája pedig arra tanít valamennyiünket, hogyan lehet az Úr útját követni, ha a körülmények nem úgy alakulnak, ahogyan mi szeretnénk. A szentségimádási hétvégén a közösség, illetve a személyes kapcsolatok ereje, így a közös kikapcsolódási lehetőségek, és a környezetbarát szempontok is nagy hangsúlyt kapnak.

A hétvégére kedvezményes szálláslehetőséget és ellátást igényelni a 16 és 35 év közötti fiataloknak nyílik lehetősége. Ugyanakkor örömmel látják valamennyi korosztály képviselőit, akiket ugyancsak kérnek az ingyenes előadásokra és szentségimádásra történő előzetes regisztrációra. Adományoddal támogathatod is a hétvége lebonyolítását, valamint a jövedelemmel még nem rendelkező fiatalok részvételét.

A közös vitorlabontáshoz hozzásegítő Bódi Mária Magdolna Szentségimádási Hétvégéről, a regisztrációról és az adományozási lehetőségekről további információkat a www.balakat.hu honlapon találsz. A legfrissebb széljelentéseket keressétek Facebookon és Instagramon!

Gyere el, építs velünk hajót, bonts velünk vitorlát!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú