Mi az a kérdés, amitől leggyorsabban égnek merednek a hajszálaid? Próbálkozhatok eggyel? „Mi leszel, ha nagy leszel?

Tudom, tudom, bocsánat, én is utáltam. Honnan tudjam? Kitől? Egyáltalán, mik a lehetőségek? Ki mondja meg, mi kell ahhoz, ami érdekel? Normális, ha nem akarok egyetemre menni? Mennyire gáz, ha 18 évesen fogalmam sincs arról, mivel akarom tölteni az életem, és meggondolom magam?

Spoiler alert – egyáltalán nem. Nem szól örökre ez a döntés, mindig lehet váltani, de azért jól jön a valódi segítség az induláshoz. Egy találkozó, ahol fiatalok és idősebbek, híresek és kevésbé ismertek, mérnökök, művészek, világjárók – egyszóval, hétköznapi emberek várnak, hogy elmesélhessék a történetüket, hogy megmutassák, mit jelent a hivatásuk számukra, és főként, hogy felszabadítsanak az útkeresés örömére.

Ez a Konnekt LIVE. Ahol te kérdezhetsz, nem téged nyaggatnak. Egy olyan hely, ahol Zacher Gábor és Kemény Dénes őszintén mesél, ahol nem az érettségi utáni azonnali egyetemkezdés az egyetlen lehetséges válasz, ahol elgondolkodhatsz a család befolyásáról a pályaválasztásodra. Ahol több, mint 60 szakma képviselői várják, hogy megoszthassák veled a tapasztalataikat, és segíthessenek az indulásban – aztán ki tudja, merre kanyarog majd az utad. Ahol nem gáz, ha nem tudod, mi leszel, ha nagy leszel.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletes program: www.konnektlive.com
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2497719436975123
Regisztráció: http://konnektlive.com/register
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Helyszín: HubHub Budapest, Király utca 26., Budapest, 1061
Időpont: november 16. 10:00-17:00

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú