Idén is gyűjtöttünk egy csokornyi nyári programot, ahol új barátok, kikapcsolódás, töltődés, és nem utolsó sorban Isten jelenléte vár. A lista persze nem teljes, hiszen rengeteg közösség szervez értékesebbnél értékesebb alkalmakat a nyár folyamán. De ha még nem tudod, mivel és merre töltenéd a szabadnapjaidat, nézz körül itt, hátha pont ezek közt van a tökéletes nyári vakációd! Ha pedig még többre vágysz, szemezgess ezen az oldalon. Megéri!

Verbita Missziós Táborok Kőszegen

Gyermek és ifjúsági tábort is hirdet az Isteni Ige Társasága, alias a Verbita rend. Július első hetében a 7-14 évesek, a második héten pedig a 14-18 évesek táborozhatnak Kőszegen, az Őri István Ifjúsági Házban. Jelentkezni a táborvezetőnél lehet, részleteket a honlapon találtok!

Időpont: 2019. július 1-6. / 2019. július 8-13.

Helyszín: Kőszeg, Őri István Ifjúsági Ház

Részletek és jelentkezés: http://verbita.hu/missziostabor/

Húzzuk fel a vitorlát! Merre tart életed hajója? – Pálferis BALA10NI Tábor

A pálferis közösség idén is fergeteges tábort szervez, ráadásul a Balaton partján, Keszthelyen. Jó idő esetén a fürdés sem maradhat ki, de a rossz idő sem jelenti, hogy unatkozni fogsz: 15 különféle program közül válogathatsz. Lesznek kirándulások, önismereti és egyéb workshopok, Pál Feri atya miséje, kultúrprogramok, előadások, bulik, svédasztalos reggeli. Ugye milyen jól hangzik?

Időpont: 2019. július 3–7.

Helyszín: Keszthely

Részletek és jelentkezés: https://www.palferi.hu/programok/palferis-nyari-tabor-2019

Ráadásul, ha ez nem lenne elég, a honlapon 6 különböző előtáborból válogathatsz!

Hol a te Istened? – 37. Máriagyűdi Ifjúsági Találkozó

Megtalálod, ha teljes szívedből és teljes lelkedből kutatsz utána” (MTörv 4,29) – válaszol a kérdésre a találkozó mottója. A PécsiKatifi idén is meghirdeti ifjúsági találkozóját, 16-35 éves fiatalok számára. Zene, fiatalok, közösség, műhelyek, táncház, játék, szentmise, dicsőítés, elcsendesedés, természet, Versegi Beáta Mária CB nővér előadásai ... és még annyi más vár Téged Máriagyűdön!

Időpont: 2019. július 5-7.

Helyszín: Máriagyűdi Kegyhely

További részleteket az esemény leírásában találsz, étkezésre regisztrálni pedig itt tudsz!

Csillagpont – körbevesz

Idén Debrecenben kerül megrendezésre a Csillagpont, az országos református ifjúsági találkozó. Ez a feltöltekezés, a remény, a közösség, az evangelizáció és a sokszínű Egyház összejövetelének helye. Az idei tábor arra buzdítja a fiatalokat, hogy azon gondolkodjanak, miként tudják úgy alakítani a világot, hogy az egyre jobban hasonlítson Isten országára. Emellett több mint 100 kulturális, közéleti, tudományos, pszichológiai, zenei és sportprogram várja a résztvevőket.

Időpont: 2019. július 23-27.

Helyszín: Debrecen

Részletek és jelentkezés: http://csillag.reformatus.hu/

Kövesd a nyomokat! – BoscoFeszt 2019

„Ez egy táborfesztivál.” – írják a szervezők. Olyan 14 és 18 év közötti fiataloknak szól, akik már kinőtték a gyerektáborokat, de még túl fiatalok a fesztiválokhoz. Zene, tánc, vidámság, és persze a szalézi lelkiség az, amit a BoscoFeszt kínál. A helyszínen pedig ott a tó, hogy a lelki programokon túl csónakázni, hűsölni is legyen lehetőség.

Időpont: 2019. július 23-27.

Helyszín: Péliföldszentkereszt

Részletek és jelentkezés: http://szalim.hu/boscofeszt/

Tábor Hegyi Napok 2019 – „Krisztust öltöttétek magatokra” (Gal 3,27)

A Tábor Hegyi Napok (THN) a Nyolc Boldogság Közösség ifjúsági tábora, mely minden év júliusában kerül megrendezésre, 16 és 35 év közötti fiatalok számára. Az öt napos tábor helyszíne a Közösség homokkomáromi háza. Az előadásokat kiegészítik a fiatalokat érintő kérdésekkel foglalkozó fórumok, kiscsoportos beszélgetések, szentmisék, egyéb közös és személyes imalehetőségek, de nem maradhat el a sport sem és az esti közös nevetés a Szörpintőben.

Időpont: 2019. július 23-28.

Helyszín: Homokkomárom

Részletek itt találhatóak, jelentkezni pedig ezen a linken tudsz! 

IV. Tiszafüredi Ifjúsági Találkozó

„Fiatal vagyok, katolikus vagyok” – szól a tábor mottója. A beszélgetések, elmélkedések és szentmisék mellett lesz lehetőség a strandolásra és a kenuzásra is, hiszen a hit mellett a jókedv is elengedhetetlen. Az találkozó vezetője pedig Csiszér László lesz!

Időpont: 2019. július 31. - augusztus 4.

Helyszín: Tiszafüredi Római Katolikus Plébánia

További információ ezen az oldalon, regisztráció pedig az alábbi linken!

Acamps Summer Festival

Szeretnéd a nyarat a Balaton partján tölteni, barátok között? Szeretnél sátorozni a csillagok alatt? Lenne kedved új embereket és új kultúrákat megismerni? A Shalom Katolikus Közösség nyári tábora pont ezeket kínálja számodra! Sport, strand, zene, bulik – valamint megújulhatunk a hitünkben! Az esemény nyitva áll minden fiatal előtt, legyen hívő vagy nem hívő, 18 és 29 éves kor között. Ez egy kiváló alkalom mindenkinek, aki valami újra, valami másra vágyna, és egy olyan tapasztalatot szeretne szerezni, ami megváltoztatja az életét.

Időpont: 2019. augusztus 7-11.

Helyszín: Balatonlelle

Részletek és jelentkezés: https://hu.acampsfestival.org/

Quo vadis? Ébredj, dönts, indulj! – STÉG Szalézi TóFesztivál

Mi jut eszedbe, ha azt mondom: szalézi? Ismerősen cseng Don Bosco neve? Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő STÉG Szalézi TóFesztivál igényes szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál olyan 18 és 35 év közti fiataloknak, akik szeretnének bekapcsolódni a szalézi életbe, jó hangulatú, színvonalas, bulizós és mindeközben mégis értékeket közvetítő és azokat egész ideje alatt megtartó nyári pihenésre vágynak. A találkozó érdekessége, hogy a programját a résztvevő fiatalok rakják össze!

Időpont: 2019. augusztus 16-20.

Helyszín: Péliföldszentkereszt, Szalézi Rendház és Lelkigyakorlatos Ház

Részletek és jelentkezés: http://szalim.hu/STEG/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú