Azóta is forr a lelked? Jól jönne egy palackcsere, hogy újra elérd a forráspontot? Vagy még nem tudod, ki lehetne életed forrása és forrásban tartója? Ha csak egy is igaz rád, várunk a 2. ForrásPonton!

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve másodszor vehetünk részt a ForrásPont nevű ifjúsági rendezvényen. A nap valódi házigazdája Jézus Krisztus, de rajta kívül is várunk érdekes vendégeket:

  • Cristina nővér (az olasz The Voice tehetségkutató műsor győztese),
  • Kovács András Péter (humorista, író),
  • Papp Miklós (görögkatolikus pap),
  • Pulay Eszter (aerobikedző),
  • Dánielfy Gergely (énekes, előadó),
  • Fábry Kornél (római katolikus pap, a NEK főtitkára).

Az első ForrásPonton megtöltöttük a MOM Sportot, együtt dicsőítettük Istent, aki velünk van az Oltáriszentségben. Az ország minden részéből érkeztek fiatalok, jó volt megélni az egységet. A beszámolómat itt olvashatjátok.

Őszinte leszek, mikor először hallottam, hogy közeledik a második ForrásPont, felmerült bennem, hogy adhat-e nekem újat, megéri-e ezért Budapestre utazni, hiszen nagyjából tudom, mire számítsak.

Aztán beszélgettem a NEK egyik főszervezőjével erről. Az a gondolata ragadott meg legjobban, hogy nem magunk miatt megyünk. A ForrásPont és a NEK lényege nem a „lelki wellness”, hanem az egység megélése, az életünk középpontjának felmutatása. Mutassuk meg, hogy Jézushoz tartozunk, hogy nekünk fontos Ő, akire az életünket építjük! Gyűljünk össze, tegyünk tanúságot Őmellette, aki megváltott minket és akiben egységben maradunk! Az emellett kapott találkozások, dicsőítés és kegyelem már csak extra.

Gyere és ünnepeljük együtt Krisztust! Idén nagyobb helyszínen, a BOK csarnokban találkozunk, szeptember 21-én, 14:00 és 20:00 között.

A rendezvény ingyenes. Ne felejts el regisztrálni ezen a címen: https://forraspont.iec2020.hu/

A facebook eseményt pedig itt találod.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú