Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére

„Készítem az utat...” (Ézs 43,19)

A szerelem és a házasság Istentől kapott különleges ajándék. Aki egyedülálló, annak az élete is lehet teljes, gyümölcsöző és örömteli, de nem érdemes így élni, hiszen Isten látta, hogy Ádám is magányos volt. A házasság szentségében nem csak Krisztus jegyesei lehetünk, hanem a valóságban is megtalálhatjuk a másik felünket.

Ha megtaláltad már Istent, de egyedülálló vagy, akkor a február 27-től március 1-ig megrendezett hétvége neked szól!

Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor a Balatonon a helyed, hogy aktívan kikapcsolódj és megismerkedj másokkal. Egy vidám, baráti hangulatú hétvége vár érdekes programokkal, kirándulásokkal és játékokkal Balatonszárszón. Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról és értékekről.

A szakmai és lelki előadásokat többek között Bánki Lajos (Golgota Budapest), Bolyki László (Biatorbágyi Keresztyén Testvér Gyülekezet), Fóris Attila (Budapesti Autonóm Gyülekezet), Mikes Attila (Pestszentlőrinci Agape Gyülekezet), Szilágyi Zsolt (Debreceni Szabadkeresztény Gyülekezet) vezetik majd. Dicsőítésvezető lesz Csöndes Evelin (Zuglói Omega Gyülekezet), Csalók László (Hatvani Református Gyülekezet) és Fóris Rita (Budapesti Autonóm Gyülekezet).

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak. Céljuk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik.

Ha felkeltette érdeklődésedet a hétvége, akkor rögzítsd az időpontot a naptáradba 2020.02.27-től vagy 28-tól 03.01-ig (csütörtök estétől vasárnap délutánig). Csütörtökön az esti közös vacsora után egy ima- és dicsőítőalkalommal lehet hangolódni szellemileg is a hétvégére.

A program helyszíne: SDG Konferenciaközpont (8624 Balatonszárszó, Csárda utca 41., www.sdghotel.hu).

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linken érhetsz el: www.singlecross.hu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú