"A shoeshine.hu egy alkotói közösség, egy kortárs videóblog és virtuális kultúrtér, amely Isten végtelen kreativitását szeretné közvetíteni azoknak, akiknek hiányzik valami a hétköznapokból, hogy ne hülyeségeket gondoljanak Istenről!"

Azért dolgozunk, hogy tartalmainkon, filmjeinken keresztül megmutathassuk: Isten végtelen szeretete mindenhol tetten érhető! Azokban az emberekben is, akiket a társadalom perifériára szorít, vagy épp a kultúránk kirekeszt, pusztán azért, mert mások, mint mi.

Azért dolgozunk, hogy filmjeink, munkáink által mutassunk be egy olyan valós kereszténységet, amiről nagyon kevesen tudnak. Amelyet nem lehet hangzatos címekkel eladni. Amit nem lehet lájkokkal és kattintásokkal letudni. Azért dolgozunk, hogy azok, akik hisznek, hitük újabb és újabb oldalát ismerjék meg. Azért dolgozunk, hogy ne aludjunk el, hogy virrasztással ébren tartsuk magunkat a közöny fölött, ami puha érdektelenséggel lengi be a huszonegyedik század információval szennyezett mindennapjait.

Úgy érezzük, hírt kell adnunk minden egyes ember számára, hogy keresztény fiatalnak lenni, Istenben bízni, Krisztusra hagyatkozni egy teljes élet lehetőségét hordozza. Nem vagyunk bigott, unalmas emberek és ezt be is szeretnénk bizonyítani. Tanúságot szeretnénk tenni arról, hogy a krisztusi közösség és az Istenben való élet élhető, melyet mi is saját bőrünkön tapasztalunk meg. Ezt a folyamatos és egész életünket átjáró tanúságtételt szeretnénk megosztani mindenkivel ezen az oldalon keresztül.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú