Boldogult fiatalkoromban (amikor még nem tudtam mit kezdeni a sok szabadidőmmel…), minden andandó alkalommal könyvet kértem ajándékként. Olyannyira bevonzott az olvasmányom, hogy volt olyan karácsony, amikor a családom csak december 27-én látott viszont – addig ugyanis egy fotelbe költöztem az újdonsült 800 oldalas regényemmel. Elvarázsoltak a történetek, arra az időre, amíg olvastam a könyveket, átköltöztem az általuk lefestett világba. Ha nem figyeltem oda, még a főszereplők szavajárását is átvettem. Egy alkalommal a regénysorozatomban előkerült egy zenemű. Több se kellett, kottát és hangfelvételt szereztem, hogy a lehető legközelebb kerüljek a történethez.

Leidgeb Melinda novemberben megjelent könyve, a The Vision – Az igazság tükrében egy okosregény. Hogy mit jelent ez az okostelefonok, okosórák, okosporszívók és mindenféle okoskütyük korában? A szerző célja, hogy az olvasó a lehető legjobban át tudja érezni az könyv hangulatát. A romantikus fantasy Joanna Debson bostoni jazzénekesnő történetét mutatja be, akinek életében meghatározó szerepet játszik a zene. Hogy még inkább bele tudjunk helyezkedni a könyv világába, QR-kódok segítségével megszólaltathatjuk a történet dallamait, így még inkább beleélhetjük magunkat a főhős küzdelmeibe.

És hogy miről szól a könyv?

Joanna Debson élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll. Álmában sem gondolta volna, hogy már fiatalon élet és halál között találja magát. Az énekesnő a Mennyet és az Alvilágot megjárva szembesül a ténnyel: jelen világunk hamarosan darabokra hullik...
Patrick M. Walles pontosan tudja, hogy mit akar, és bármire képes azért, hogy a lány az övé legyen. A férfi számára semmi sem szent. Hatalma és pénze által irányítani tudja kettejük játékát, miközben Joannát különös látomásai figyelmeztetik a veszélyre.
A jóképű, de fagyos természetű Brandton Bayer nem is sejti, milyen kockázatot vállal Joanna Debsonnal. A híres bostoni építész megszokott, nyugodt élete felfordul, amint a lány a vállalatánál kezd dolgozni. Joanna különös látomásai egybevágnak élete történéseivel, képtelen elvonatkoztatni a ténytől; a jövő sötét, mégsem kell egyedül szembenéznie vele.

További információt és a betekintő oldalakat a kiadó honlapján találsz.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú