A koronavírus-járvány teljesen megváltoztatta mindannyiunk életét. Húsvét közeledtével ugyanakkor úgy érezzük, hogy bús egyedüllét helyett illő, ha igaz örömben telik Krisztus feltámadásának ünnepe. Húsvéthétfőn feledkezzünk meg a járványról és hozzuk össze az ország első és legörömtelibb feltámadási, online partiját! >> #StayHOMEparty

Maradj otthon, de legyünk együtt lélekben, krisztusi testvériségünkben, a feltámadás igaz örömében!

Mindezt hogyan?
Kapcsolódj Youtube-on vagy Facebookon a Heaven’s Garden #StayHOMEparty eseménybe és közvetítésbe április 13-án, Húsvéthétfőn,17 órától! Mi pedig élő kapcsolásban, a nappaliból garantáljuk nektek a legjobb zenéket és a valóban lényeges örömhírt.

A DJ szettek mellett online körkapcsolásban jelentkeznek be vendégeink. Légy bárhol is a világban, most együtt lehetünk! Kapcsolódj be te is!

Csevegj bárkivel, és oszd meg az eseményben, hogy te hogyan ünnepelsz otthon! Tinder helyett ismerkedj most a Heaven’s Garden első online partiján, hiszen itt az ország űberjófej arcai gyűlnek össze ismét!

A lényeg:
Mindenhol jó, de legjobb otthon >> a buli most Nálad lesz!
Kedvenc ételeidet és italaidat baráti áron, mértékkel fogyaszthatod!
Belépés: bárhol, bármikor. Sorbanállás nincs!
Ruhatár és ingyenes transzfer biztosított!
Szabad a tánctér! Korlátlan a csevej facen!

Április 13-án, Húsvéthétfőn mindannyian tekerjük fel a hangerőt a nappaliban és bulizzunk önfeledten, ahogy azt a Heaven’s Garden bulikon szoktuk!

Hívd meg ismerőseidet, oszd meg a közvetítést! Ünnepeljünk együtt! Legyen ettől a bulitól hangos az utca …nálatok is!

Esemény itt!

Partnereink: MannaFM | Szemlélek.net | BonumTV | TRIP |

#StayHOMEparty #shoeshine #maraDJotthon
 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú